1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача під час користування сайтом “DOSHKA” (https://doshka.in.ua), при реєстрації на сайті чи здійсненні купівлі. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті “DOSHKA” і використовувати сайт, Користувач повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті в розділі «мій акаунт (кабінет)» .

1.3. Користувач не має права використовувати сайт “DOSHKA” , якщо він не згоден з умовами Даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди.

1.4. Реєструючись і вносячи персональні дані і / або надаючи ці дані іншим шляхом, і / або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту “DOSHKA” і / або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Даної політики конфіденційності. Користувач надає адміністрації сайту право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах Даної Політики конфіденційності.

1.5. Дана Політика конфіденційності не регулює і власники та адміністрація сайту не несуть відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням підприємства та фізичними особами, які не є працівниками, навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту “DOSHKA” або розсилки.

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. Власники та адміністрація сайту не несуть відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних сайту« DOSHKA »буде лист-повідомлення, надісланий на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, по батькові, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в кошику між відвідинами;
  • IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;
  • поведінку користувача на сайті;

Вся інформація збирається нами «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

Як інформація про Вас буде використовуватися компанією. Ціль використання

Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача Сайту. Ми можемо відображати ім’я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії на сторінках сайту, поштову адресу для відправки кореспонденції.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактній інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського і управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, створення і підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.

Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право  розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають в інтернет-магазині DOSHKA послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають необхідні послуги і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів / послуг на Сайті DOSHKA постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;
  • в тому випадку якщо Користувач порушує умови цієї Угоди та / або інших договорів і угод.

Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

  1. Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розписки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом.
  2. Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.
  3. Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Користувачем.

 Контактна адреса у разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: office@doshka.in.ua, Тернопіль, Об’їзна, 27А, Поштовий індекс: 46011.

Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред’явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

Захист інформації, що збирається

Ми робимо всі необхідні зусилля для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних. Тільки ті співробітники сайту, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

Зміни в політиці конфіденційності

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови.

Керівництво та адміністрація сайту “DOSHKA” не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

Додаткові умови

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту DOSHKA він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі і персональні дані.